Aangesloten bij

LVVP
NIP
VEN
Buitenpsychologen

Registraties

BIG: 79919391425
AGB code: 94102676
AGB code praktijk: 94065678
KvK: 78637848
Psychologiepraktijk
samen bewust naar beter

Psychologiepraktijk Eveline is een praktijk voor volwassenen in Alkmaar. De praktijk biedt voornamelijk kortdurende zorg voor lichte tot matige psychische problematiek. Als angsten of stemmingsklachten, stress, trauma of andere psychische problemen het dagelijks functioneren belemmeren is individuele therapie een goede manier om tot verandering te komen.

Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog. Ik maak in mijn werk graag gebruik van de combinatie van natuur, beweging en psychologie. Bewegen is gezond voor lichaam en geest, geeft energie en bevordert de creativiteit. Het zorgt daarnaast voor ontspanning en creëert ruimte om vanaf een afstand te kijken naar de problematiek. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van elementen uit de natuur die aansluiten bij de thema's die spelen.

De wachttijd voor intake en behandeling bedraagt momenteel 12 weken (d.d. May-30 ) De wachttijd voor intake en behandeling bedraagt momenteel 12 weken (d.d. May-30 )

Als psycholoog maak ik gebruik van de combinatie natuur, beweging en psychologie. Bewegen in de natuur zorgt voor ontspanning en flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal. Al wandelend gaan we met elkaar in gesprek en help ik je om inzicht te krijgen in je eigen verhaal en onderliggende kwetsbaarheid en kracht. Ik maak hierbij gebruik van verschillende behandelvormen, toegespitst op jouw hulpvraag. Een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw behoeften!

Behandelsessies vinden plaats buiten in de natuur rondom Alkmaar en Rotterdam (bijvoorbeeld: Alkmaarder Hout, Heilooërbos, Geestmerambacht en Kralingse Plas, Lage/Hoge Bergse Bos). Het vertrekpunt spreek ik samen met jou af. In overleg kunnen gesprekken ook plaatsvinden in de praktijkruimte in Alkmaar of in Rotterdam.

Eveline Bergsma, gz psycholoog
Aangesloten bij LVVP
Aangesloten bij NIP
Aangesloten bij VEN
Aangesloten bij Buitenpsychologen